Cum le răspunde Mirel Rădoi celor care îi cer demisia și ce atac l-a durut cel mai tare

Cum le răspunde Mirel Rădoi celor care îi cer demisia și ce atac l-a durut cel mai tare

Mirel Rădoi anunță că se va așeza la masa negocierilor cu conducerea Federației Române de Fotbal.

Selecționerul ia în calcul plecarea de pe banca naționalei.

"Am fost foarte afectați cu toții după meciul cu Islanda. Nu îmi reproșez selecția, cred că am luat cele mai bine decizii. Diferența dintre tineret și seniori este relevantă, dar procesul trebuie să continuie. Indiferent cine va fi selecționer. Știm că va fi un schimb de generații care trebuie să existe. Am încredere în jucătorii tineri", a spus Rădoi la Prosport LIVE.

ADVERTISING

"Așa cum am declarat, nu vin să fiu selecționer doar pentru CV. Va trebui să ne așezăm la masa negocierilor cu conducerea FRF, imediat după meciurile din noiembrie, să vedem dacă suntem pe un drum bun. Putem ieși pe locul 2 sau chiar 4. Vom vedea dacă există progrese. Dacă nu, va veni altcineva în locul meu", a adăugat selecționerul.

Rădoi spune că dintre toate atacurile venite după înfrângerile din această lună cel mai mult l-a durut cel al lui Gigi Becali.

"M-a durut ce a zis Gigi Becali. Putea măcar să-mi întindă o mână… Să nu uite că în 2015 când am venit la FCSB, când m-a sunat să preiau echipa, am venit cu mare plăcere și fără niciun interes. Am lăsat totul pentru echipă: bani, mașini, soția era gravidă în cinci luni… Acesta e un gest de demnitate", a punctat Rădoi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Când a fost cazul Valiza, l-am luat toți pe nu în brațe! Eu văd altfel demnitatea față de Gigi Becali. Eu și Olăroiu am fost singurii care am mers la el la pușcărie să-l vizităm fără ai cere ceva. Chiar ne-a zis că apreciază asta, că toți doreau câte ceva de la el. Are un soi de disperare în el: înțelege că Steaua nu mai joacă în Europa și nu mai poate crește cota jucătorilor săi", a conchis acesta.

Cu Mirel Rădoi pe banca, naționala României a înregistrat o victorie, un egal și trei înfrângeri.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇