Cum explică Dan Petrescu eșecul lui CFR Cluj din derbiul cu Craiova: „Apărarea nu mai e ce-a fost!”

Cum explică Dan Petrescu eșecul lui CFR Cluj din derbiul cu Craiova: „Apărarea nu mai e ce-a fost!”

Antrenorul campioanei României CFR Cluj, Dan Petrescu a explicat cum a fost posibil, în viziunea sa, un nou eșec al ardelenilor, al doilea consecutiv în două derbiuri, scor 0-2 în deplasarea de la Craiova.

Andrei Ivan cu o dublă a decis acest meci disputat sâmbătă seara în Bănie, iar criza lui CFR Cluj se prelungește, după ce acum o săptămână pierdea acasă cu FCSB, scor 0-1.

Petrescu nu s-a ferit să arate cu degetul spre propriii fundași: „Per total, Craiova a meritat victoria. Sunt puțin dezamăgit de evoluția jucătorilor mei. Înseamnă că și eu am făcut ceva greșit. Sunt supărat pe ei, cred că pot să dea mai mult. Am avut unele ocazii, Birligea a avut niște ocazii incredibile, dar fundașii lor s-au aruncat în fața mingii.

ADVERTISING

Superliga: Universitatea Craiova învinge CFR Cluj

Cel mai mult mă îngrijorează că luăm goluri, nu cu dăm. Va fi greu, am pierdut deja șapte meciuri. E clar că apărarea nu mai e ce a fost, se vede! Sunt îngrijorat că luăm goluri și pierdem foarte multe meciuri, ceea ce, repet, mă îngrijorează foarte mult.

E o perioadă mai grea, clar, dar mai sunt 15 meciuri de jucat. Avem și Europa, avem și Cupa României, trebuie să tratăm fiecare meci la 100%. Toți jucătorii ar trebui să dea mai mult! Nici jucătorii care au intrat nu au făcut-o foarte bine”, a punctat Super Dan la microfonul Prima Sport după meci.

ADVERTISING

Săptămâna viitoare, CFR joacă la Lazio în prima manșă din 16-imile Conference League, chiar pe Olimpico.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!