Cum a reacționat Ilie Năstase la aflarea veștii că Serena Williams se retrage: "De ce să fie pierdere?"

Cum a reacționat Ilie Năstase la aflarea veștii că Serena Williams se retrage: "De ce să fie pierdere?"

Ilie Năstase a comentat decizia Serenei Williams de a se retrage din tenis.

„Nasty” spune că Serena a „marcat o eră”, dar că nu are de ce să fie trist pentru că se retrage.

"De ce să fie pierdere? Și-a făcut treaba în anii pe care i-a jucat. Are 23 de titluri de Grand Slam. Ce poți să spui sau să faci mai mult?", a spus Ilie Năstase pentru Fanatik.

"Se retrage fiecare când vrea. E decizia ei și e foarte frumos din partea ei că a marcat o eră. E vârsta probabil. Dacă ea a decis asta înseamnă că aștepta să se retrag. Câți ani are? Nu e de mirare sau ceva extraordinar, ori trist. Pur și simplu se întâmplă", a adăugat fostul mare tenismen român.

ADVERTISING

Serena Williams își anunță retragerea din tenis în cel mai nou număr al revistei Vogue.

Tenismena americană care la sfârșitul lunii septembrie va împlini 41 de ani a lăsat să se înțeleagă că US Open 2022 va fi ultimul turneu din cariera ei.

"E cel mai greu lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată. Trebuie să recunosc că e timpul să merg mai departe. Este ca un subiect tabu. Apare și încep să plâng. Cred că singura persoană cu care am putut discuta despre asta este terapeutul meu", a spus Serena pentru Vogue.

ADVERTISING

"Nu vreau să se termine, dar în același timp sunt pregătită pentru ce urmează. Îmi va lipsi acea versiunea a mea, cea care juca tenis. Și-mi veți lipsi voi", a adăugat aceasta.

"Voi încerca să câștig US Open"

Chiar dacă este în pragul retragerii și a obținut o singură victorie în ultimele 14 luni, Serena are ca obiectiv câștigarea celui de-al 24-lea Grand Slam din carieră la New York.

"Din păcate nu am fost pregătită pentru Wimbledonul din acest an. Și nu stiu dacă voi fi capabilă să câștig la New York. Dar voi încerca s-o fac. Și turneele premergătoare vor fi distractive", a conchis Serena.

ADVERTISING

Serena Williams este una dintre cele mai mari tenismene din istorie. Americanca a câștigat 73 de turnee la simplu în carieră, dintre care 23 au fost Grand Slam-uri, și a ocupat primul loc în ierarhia WTA timp de 319 săptamâni.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!