Cum a reacționat antrenorul lui FCSB când a fost întrebat daca își va prezenta demisia

Cum a reacționat antrenorul lui FCSB când a fost întrebat daca își va prezenta demisia

Antrenorul echipei FCSB, Dinu Tudoran, a afirmat, duminică seara, la finalul derby-ului cu FC Rapid, pierdut cu 0-1, că înfrângerea este ruşinoasă pentru formaţia sa, şi că el este singurul vinovat pentru acest eşec.

„Este o înfrângere ruşinoasă pentru noi şi pentru suporterii care au venit în număr mare să ne susţină. Ştiam ce înseamnă un meci cu Rapid şi îmi pare rău pentru acest rezultat. Eu am spus că am cei mai buni jucători din campionatul românesc, dar mi-aş dori mai multă atitudine. Pentru această înfrângere sunt singurul vinovat pentru că eu sunt antrenorul acestei echipe. Din punctul de vedere al jocului, Rapid a fost de multe ori peste noi… şi noi am avut momente bune, dar sincer îmi pare rău pentru această înfrângere”, a declarat Todoran la finalul partidei.

ADVERTISING

Întrebat dacă intenţionează să îşi dea demisia, Todoran a spus: "Nu a mai spus nimic domnul Becali. Dânsul este patronul echipei, vom analiza şi dânsul hotărăşte".

Tehnicianul a afirmat că şi-ar fi dorit un alt parcurs, mult mai bun pentru echipa sa, la acest început de campionat.

"Nu ştiu de ce numai pe noi ne vedeţi că facem schimbări la pauză. Şi celelalte echipe fac la fel, dar înfrângerea de astăzi nu ţine de asta. Nu aveam voie să mâncăm bătaie pentru că erau un derby cu Rapid. E presiune mare la FCSB, normal, pntru că e o echipă mare unde se urmăresc rezultatele şi se doreşte câştigarea campionatului. Meciul s-a pregătit aşa cum trebuia, trebuie să facem în aşa fel încât să arătăm mult mai bine. Este un început de campionat, voiam rezultate mult mai bune, dar vom analiza şi vom vedea ce este de făcut", a mai spus Todoran.

ADVERTISING

Referitor la continuarea mandatului său la FCSB, Todoran a precizat că şi-ar dori acest lucru, având condiţii excelente: "Da, normal că îmi doresc să continui la FCSB pentru că am cei mai buni jucători şi cele mai bune condiţii".

Rapid Bucureşti a învins-o pe FCSB cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, într-un derby de tradiţie, desfăşurat pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a 5-a Ligii I de fotbal. Soarta partidei a fost decisă de autogolul brazilianului Paulo Vinicius (39), lovit de minge după ce Alexandru Creţu a luftat la centrarea lui Claudiu Belu.

ADVERTISING

După 5 etape, FCSB ocupă poziţia a 4-a în clasamentul Ligii I, cu 8 puncte, cu 5 mai puţine decât Rapid, care se clasează pe poziţia a doua, şi 7 mai puţine decât liderul CFR Cluj.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇