CSM București bifează prima victorie din noul sezon de Champions League

CSM București bifează prima victorie din noul sezon de Champions League

La primul meci după anunțul Cristinei Neagu de retragere la acest final de sezon, CSM București sparge gheata și obține prima sa victorie din noul sezon de Liga Campionilor.

Pe teren propriu, în Sala Polivalentă din București, CSM s-a impus în fata norvegiencelor de la Storhamar, scor 32-28. După 17-15 la pauză, având e drept și puține emoții în mijlocul reprizei secunde, fetele de la București s-au impus și se bucură acum de primele puncte în grupa A, după eșecul de la debut cu Gloria Bistrița, unul surprinzător, 26-30.

ADVERTISING

Totuși, în partea secundă, CSM a devenit apoi în control, conducând și la 6 goluri. Cea mai bună jucătoare de la noi a fost Elizabeth Omoregie, cu 8 reușite.

Pentru formația pregătită de Helle Thomsen au mai punctat Crina Pintea (6 goluri), Emma Cecilie Friis (5 goluri) Trine Jensen Ostergaard (4 goluri), Emilie Arntzen (3 goluri), Cristina Neagu (3 goluri), Monika Kobylinska (două goluri) și Alina Grijseels (1 gol).

Campioana României are acum două puncte, la fel de multe precum Gloria Bistrița, mai puține decât Metz (3), Krim Ljubljana și Ferencvaros (câte 4).

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇