Cristina Neagu vorbește din nou despre plecarea de la CSM București, după un nou eșec în Champions League

Cristina Neagu vorbește din nou despre plecarea de la CSM București, după un nou eșec în Champions League

CSM București a fost clar învinsă sâmbătă în partida jucată în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin, scor 22-29 pe teren propriu cu norvegiencele de la Vipers.

Neagu a vorbit după meci despre situația destul de tensionată din interiorul clubului CSM, după ce interul stânga a marcat 10 goluri în această confruntare disputată în Sala Polivalentă din București.

Vipers Kristiansand - CSM București (EHF Champions League) • 2019-2020

„Ele nu au făcut alte combinații decât cele pe care le știam deja, însă n-am putut să ne apărăm. Per total, cu siguranță că Vipers a fost mai bună. Aș prefera de 1000 de ori să nu marchez niciun gol, dar echipa să câștige. Eu cred că fiecare încearcă să-și facă datoria cât poate atunci când vine meciul. Există aceste probleme, dar nu vreau să vorbesc despre asta, noi la CSM București vorbim mai puțin despre probleme și mai mult despre ce putem facem. Astăzi n-am reușit să ne facem jocul, efectiv ele au jucat mai bine decât noi.

ADVERTISING

CSM București a suferit o nouă înfrângere în Liga Campionilor

Eu am contract cu CSM București până în 2022, sigur că trebuie să vedem ce se întâmplă cu această echipă. Nu m-am gândit la alte lucruri decât să-mi fac treaba cât mai bine pe teren. Sunt concentrată 100% pe teren", a fost declarația făcută de Neagu după partida cu Vipers la microfonul celor de la DigiSport.

Româncele de la CSM aveau nevoie de victorie în această întălnire de sâmbătă cu nordicele pentru a se califica direct în sferturile Ligii, acolo unde ajung primele două clasate din grupă. În schimb, CSM va juca sigur în optimi și rămâne cu 11 puncte, în timp ce Vipers a adunat 10 în această grupă A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

O echipă din Liga 1 are un nou antrenor

Revoltă la Australian Open: Simona Halep, Naomi Osaka și Serena Williams, favorizate de organizatori?

Atenționare pentru românii care se află sau merg în Spania: Coduri portocaliu şi galben de temperaturi extreme şi vânt puternic

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇