Cristina Neagu anunță că se retrage din handbal: "Am hotărât că acesta va fi ultimul meu sezon"

Cristina Neagu anunță că se retrage din handbal: "Am hotărât că acesta va fi ultimul meu sezon"

Cristina Neagu (36 de ani) și-a anunțat, joi, retragerea din handbal.

După 25 de ani de carieră, în care a câștigat Liga Campionilor și a obținut performanțe imporante cu echipa națională a României, Cristina Neagu a anunțat că sezonul în curs este ultimul din cariera sa.

Neagu a precizat că "m-am tot gândit la momentul potrivit, dar acesta nu vine niciodată", astfel că s-a decis ca la finalul sezonului să renunțe la cariera de handbalistă.

"Am decis ca la finalul acestui sezon să mă retrag din activitatea de handbalistă, am decis asta de ceva timp, nu a fost peste nopate, m-am tot gândit la momentul potrivit, dar acesta nu e niciodată.

ADVERTISING

Am hotărât că acesta va fi ultimul meu sezon pe terenul de handbal. Nu ştiu dacă e un singur motiv, cred că momentul acesta vine în cariera oricărui sportiv, dar nu vreau să fie o veste tristă, ci să ne bucurăm cu toţii

Dacă vor să mă vadă jucând ultima dată în oraşul lor, să vină alături, să ne facem poze, să primească autografe! Sunt 25 de ani de carieră şi 20 la cel mai înalt nivel, am trăit multe momente frumoase.

Sigur că oamenii ţin minte trofeele, m-am bucurat de trofeul Ligii Campionilor şi de cele 2 medalii obţinute cu naţionala. E un sentiment unic. Am stat şi 4 ani în fara terenului, cred că atunci am învăţat cele mai importante lecţii", a declarat Neagu, la PRO TV.

ADVERTISING

Cristina Neagu s-a retras din echipa națională a României la finalul lui 2023.

Ea a câștigat de patru ori titlul de cea mai bună jucătoare de handbal din lume.

HC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Rm. Vâlcea, ZRK Buducnost Podgorica și CSM București sunt echipele la care Cristina Neagu a jucat în carieră.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇