Cristiano Ronaldo scrie o nouă pagină de istorie

Cristiano Ronaldo scrie o nouă pagină de istorie

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unui gol în cursul meciului amical câştigat de selecţionata ţării sale în faţa Andorrei (7-0), l-a egalat cu această ocazie pe legendarul Ferenc Puskas, devenind al patrulea marcator din istoria fotbalului, scrie Corriere dello Sport.

Ronaldo a înscris miercuri al 746-lea gol din cariera sa şi al 102-lea în tricoul reprezentativei Portugaliei. El se află acum la doar şapte lungimi de deţinătorul recordului de goluri înscrise pentru echipa naţională, deţinut de iranianul Ali Daei (109).

ADVERTISING

În ierarhia celor mai buni marcatori din istorie (cluburi şi selecţionate) conduce cehul Josef Biscan, autorul a 805 goluri, urmat de brazilienii Romario (772) şi Pele (767), în timp ce portughezul Cristiano Ronaldo şi ungurul Ferenc Puskas se află pe poziţia a patra, cu câte 746 goluri.

Cristiano Ronaldo va avea ocazia să se apropie şi mai mult de recordul lui Ali Daei cu ocazia meciurilor pe care Portugalia le va disputa luna aceasta împotriva Franţei şi Croaţiei, în Liga Naţiunilor.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇