Cristiano Ronaldo negociază cu o nouă echipă

Cristiano Ronaldo negociază cu o nouă echipă

Agentul lui Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes, a discutat cu oficialii clubului spaniol de fotbal Real Madrid posibilitatea revenirii atacantului portughez pe Santiago Bernabeu, informează cotidianul sportiv Marca.

Starul lusitan, golgheterul all time al Realului, s-a transferat în vara anului 2018 la Juventus Torino, în schimbul sumei de 100 milioane euro, însă recenta eliminare a italienilor în optimile de finală ale Ligii Campionilor a intensificat zvonurile referitoare la iminenta despărţire de Ronaldo.

ADVERTISING

Ideea unei posibile reveniri la clubul alături de care a înregistrat cele mai mai succese din cariera sa este o opţiune pentru Cristiano Ronaldo, în acest moment delicat, în care cluburile de top traversează momente delicate din cauza pandemiei de coronavirus, însă un obstacol important în realizarea acestei mutări este salariul jucătorului.

După plecarea sa la Torino, relaţiile dintre Cristiano Ronaldo şi Real Madrid au fost destul de reci, însă cele două părţi s-au apropiat în urmă cu un an, după ce atacantul a avut o apariţie surprinzătoare în tribunele stadionului Santiago Bernabeu, unde a asistat la victoria fostei sale echipei în derby-ul cu FC Barcelona.

ADVERTISING

În vara lui 2018, despărţirea dintre atacantul portughez şi Real Madrid a părut a fi cea mai bună soluţie pentru ambele părţi, şi "o eliberare de uriaşa povară emoţională pe care o suportau", însă timpul a demonstrat că nu a fost deloc aşa, nici pentru Ronaldo şi nici pentru fosta sa echipă. Totuşi, posibila sa revenire la Real Madrid "aparţine mai mult viselor şi dorinţelor decât realităţii, dar în fotbal totul este posibil", consideră Marca, adăugând că "mişcările se vor intensifica în următoarele săptămâni".

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!