Cristiano Ronaldo are o nouă "mână dreaptă"

Cristiano Ronaldo are o nouă "mână dreaptă"

Zvonurile unei rupturi între atacantul Cristiano Ronaldo şi super-agentul portughez Jorge Mendes sunt din ce mai insistente, iar discretul Ricardo Regufe, un fost angajat al Nike, pare a juca un rol cheie în anturajul cvintuplului „Balon de Aur”, relatează AFP.

În Portugalia, cotidianul de referinţă Publico anunţa la începutul lunii ianuarie că plecarea lui „CR7” de la Manchester United şi angajamentul său cu saudiţii de la Al-Nassr a coincis cu finalul parteneriatului cu Mendes, agenţia sa Gestifute şi societatea Polaris care îi gestiona drepturile de imagine.

ADVERTISING

Şi, conform cotidianului El Mundo, finalul acestei lungi colaborări ar fi intervenit la finele lui 2022, pe când atacantul portughez i-ar fi prezentat agentului un ultimatum pentru a-i cere să negocieze un transfer la Chelsea sau Bayern Munchen, fără de care relaţia lor ar fi urmat să ia sfârşit.

Ca urmare a eşecului lui Mendes, Ricardo Regufe a fost cel care l-a reprezentat pe Cristiano Ronaldo la negocierile cu Al-Nassr. Şi, conform jurnalului sportiv Marca, portughezul de 43 de ani, originar din Porto, ar fi încasat un comision de 30 de milioane de euro pentru rolul său de intermediar.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

O sursă apropiată lui Ricardo Regufe, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a afirmat că acesta din urmă "a fost managerul personal al lui Cristiano timp de mulţi ani şi continuă să fie", fără să confirme dacă "Ricky", cum este alintat acesta de către Ronaldo, l-a înlocuit efectiv pe Jorge Mendes în calitate de agent.

Angajat la Nike între 2000 şi 2018, Regufe a fost cel care l-a convins pe Ronaldo să semneze în 2003 un contract cu marca americană, furnizorul de echipament sportiv al naţionalei Portugaliei, după ce Cristiano tocmai debutase la echipa reprezentativă.

ADVERTISING

Regufe a avut şi o carieră în fotbal, renunţând însă la doar 21 de ani.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇