Cristian Tudor Popescu atacă FIFA: "Jalnică"

Cristian Tudor Popescu atacă FIFA: "Jalnică"

Cristian Tudor Popescu atacă FIFA ca urmare a controverselor de la Cupa Mondială de fotbal din Qatar.

Ziaristul spune că președintele FIFA, Gianni Infantino, îi amintește de un șef mafiot, după ce forum mondial a interzis purtarea banderolei „One Love”, semn al toleranței și al diversității!

"Imaginea pe care ne-a arătat-o FIFA cu acest Campionat Mondial este jalnică! Totodată, este una amenințătoare! Discursul individului acela care este președintele FIFA, domnul Infantino, îmi amintește de un șef mafiot! Asta nu pentru că e italian. Dacă domnul Blatter, predecesorul lui, avea o alură de mare escroc, Infantino vorbește ca un interlop al fotbalului", a spus Cristian Tudor Popescu într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

ADVERTISING

"Mi se pare dezgustătoare atitudinea acestei organizații numită FIFA, acolo trebuie luate niște măsuri E aproape insuportabil să-l urmărești pe acest Infantino! Aceste interdicții aplicate naționalelor și jucătorilor mi se par absolut scandaloase! Ce legătură are cu meciul de fotbal faptul că unii jucători vor să exprime o atitudine? Ce să-i faci, de exemplu, naționalei Iranului, care a refuzat să cânte imnul țării din pricina crimelor și atrocităților pe care Iranul le comite împotriva propriilor cetățeni?", a adăugat gazetarul.

ADVERTISING

Cupa Mondială de fotbal din 2022 are loc în Qatar, în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇