Cristi Balaj vorbește despre viitorul veteranilor Deac și Camora la CFR Cluj: “Vom discuta cu ei”

Cristi Balaj vorbește despre viitorul veteranilor Deac și Camora la CFR Cluj: “Vom discuta cu ei”

La CFR Cluj se pregătește o schimbare de gardă, iar legendarii veterani Mario Camora și Ciprian Deac sunt aproape să își încheie conturile cu gruparea din Gruia, multipla campioană a României.

Clujenii vor merge în cantonament în Spania în această lună ianuarie, iar acolo conducerea ardelenilor vor discuta cu cei doi mari jucători, a căror contracte expiră în vară.

Cristi Balaj, președintele lui CFR, a încercat să lămurească acest subiect sensibil, anunțând și ceva în premieră, faptul că. după ce se vor retrage din activitate, cei doi vor avea funcţii în cadrul clubului: “Am urmărit și noi știrile și exclusivitățile din mass-media cu privire la situatia lui Deac și Camora. Așa cum am declarat în mai multe momente, suntem consecvenți și vom avea o discuție, în această pauză competițională, la Oliva Nova cu cei doi jucători, din dorința de a le prelungi contractele în calitate de fotbaliști.

ADVERTISING

Mai apoi, după ce vor decide să agațe ghetele în cui, ne dorim să rămână o parte integrantă a familiei CFR Cluj și să continue în cadrul clubului, așa cum și Ovidiu Hoban își continuă activitatea în cadrul familiei noastre, ajutându-i pe cei mici să devină fotbaliști de renume. Sunt doi jucători care se identifică cu istoria clubului nostru și ne dorim cu adevărat ca experiența și cunoștințele acumulate în cariera lor să aibă o contribuție directă la dezvoltarea clubului pentru care au muncit mai bine de 12 ani”, a declarat fostul mare arbitru Cristi Balaj pentru cotidianul Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Camora evoluează la CFR încă din 2011, obţînând între timp şi cetăţenia română, ceea ce l-a făcut eligibil pentru naţionala României. În timp ce Ciprian Deac a evoluat în trei perioade la CFR, între 2006 şi 2010, 2012-2015 şi din 2017 până în prezent.

Între timp, CFR a perfectat și alte două transferuri, e vorba de El Kaddouri, trecut pe la Napoli sau PAOK Salonic, plus fundașul portughez Simao Rocha, adus de la Pacos Ferreira.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!