Cosmin Contra, reacție dură după un nou eșec al lui Dinamo: ”Îmi e rușine să port sigla asta!”

Cosmin Contra, reacție dură după un nou eșec al lui Dinamo: ”Îmi e rușine să port sigla asta!”

Antrenorul celor de la Dinamo București, Cosmin Contra, a avut o reacție dură după ce clubul său a suferit în Liga 1 cea de-a patra înfrângere consecutivă.

”Câinii roșii” au fost învinși clar de Sepsi OSK în deplasare, sâmbătă seara în etapa cu numărul 8, scor 2-0, iar nivelul de joc arătat de bucureșteni a fost din nou unul foarte slab.

Liga 1: Dinamo ajunge la patru înfrângeri consecutive

La finalul partidei, Contra a avut un discurs extrem de radical. El a făcut referire la jucătorii fără personalitate, în special la spaniolii aduși în această vară, spunând că de acum încolo va putea miza fără probleme pe tinerii români: ”Vreau să le cer scuze tuturor suporterilor dinamoviști! Îmi e rușine să port sigla asta! E inexplicabil ce s-a întâmplat, mai ales că venim după o săptămână în care am analizat foarte bine ceea ce greșisem. Victoria lui Sepsi e meritată, felicitări! Sunt fără cuvinte, n-am ce să iau pozitiv. Am fost o rușine de echipă, n-am ce să iau pozitiv. Nu pot să-mi explic evoluția noastră din această seară.

ADVERTISING

Prefer să joc cu tineri, decât să bag jucători cu experiență care să n-aibă personalitatea să joace fotbal! Avem jucători care vin din campionate puternice, dar să clacheze în acest fel? Nu-mi găsesc cuvintele! Nu joacă salariile, din păcate! Dacă ar juca salariile, poate am fi în primele 3 echipe din România. Ei trebuie să intre pe teren și să arate poate cum am arătat cu FCSB”, a fost reacția lui Contra, imediat după meci, pentru televiziunea LookPlus.

Sepsi - Dinamo 1-0, Achahbar marcheaza superb
ADVERTISING

Întrebat dacă se pune problema plecării sale de pe banca tehnică, fostul fundaș de la Milan a replicat: ”Nu s-au liniștit apele (cel puțin din punct de vedere financiar). Lucrurile sunt foarte neliniștite. Pentru mine urmează zile grele. Sunt la dispoziția conducerii pentru orice vor decide să facă. Nu-mi rămâne decât să încerc să găsesc soluții, de-asta sunt antrenor. Voi încerca să schimb fața echipei”, a mai punctat fostul selecționer al României.

Formația lui Contra ocupă locul 14 în clasamentul din Liga 1, cu doar 5 puncte strânse în 8 etape.

ADVERTISING

D.A.

Iată ce mai poți citi pe SpotMedia.ro:

Scor incredibil realizat de Ajax în prima ligă de fotbal din Olanda

Simona Halep a reușit o performanță magnifică

Lista localităților unde masca sanitară este obligatorie în aer liber

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!