Convinsă că a dat lovitura, FCSB a pus o clauză specială în contractul lui Dorin Rotariu: "Sigur o să-l sufle"

Convinsă că a dat lovitura, FCSB a pus o clauză specială în contractul lui Dorin Rotariu: "Sigur o să-l sufle"

Transferul lui Dorin Rotariu (28 de ani) este văzut ca o adevărat lovitură la FCSB, care a pus o clauză specială în contractul fotbalistului.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că Dorin Rotariu are o clauză de reziliere de un milion de euro în contractul pe care l-a semnat și în urma căruia va încasa un salariu de 20.000 de euro pe lună.

FCSB are foarte mare încredere că Rotariu va reuși la FCSB și, de aceea, a vrut să se asigure că nu-l pierde gratis.

Becali a dezvăluit culisele transferului lui Dorin Rotariu la FCSB. "Într-o zi a venit Roti (n.r. – Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin) la Palat, pe care nu l-am mai văzut de 30 de ani. Mi-a zis cineva de la poartă că mă caută Iosif Rotariu, nu-l cunoștea că era tânăr. I-am zis să-i spună să vină repede.

ADVERTISING

”A venit că domnul Gigi. I-am zis: ‘Băi, Roti tu ești nebun, tu îmi spui mie domnul Gigi? Eu sunt Gigi, noi suntem prieteni, am fost la tine în Turcia’. Am stat la el vreo două zile când juca la Galatasaray, cu încă un prieten Stelică.

Dar omului îi era rușine, iar eu i-am zis: ‘Știu de ce ai venit aici. Ai venit pentru nepotul tău, nu?’ Așa era. I-am zis: ‘Băi, Roti, eu îți spun ce i-am zis la impresar. Eu nici 5 bani mai mult nu dau. Îi dau 20.000, fac contract pe un an, pun o clauză de 1.000.000 că dacă cumva…’.

ADVERTISING

Eu am încredere că el e valoros și măcar dacă pleacă, că o să mi-l ia, o să-l sufle, să iau și eu 1.000.000. Eu i-am zis lui Roti: ‘Mă ajută că e jucător valoros, dar mai mult îl ajut eu pe el’. În momentul când vine la mine, e echipă combinativă, eu îl bag direct să joace. Am încredere în el. Că e pregătit, că e nepregătit, duminică joacă”, a spus Gigi Becali, la Fanatik Superliga.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇