Conducerea lui CFR Cuj a reacționat în cazul presupusului conflict dintre Dan Petrescu și Gabriel Debeljuh: "O face și Hagi"

Conducerea lui CFR Cuj a reacționat în cazul presupusului conflict dintre Dan Petrescu și Gabriel Debeljuh: "O face și Hagi"

Președintele lui CFR Cluj, Cristian Balaj, a lămurit presupusul conflict dintre Dan Petrescu și Gabriel Debeljuh.

Balaj neagă categoric că atacantul croat i-ar fi răspuns lui Dan Petrescu după ce ar fi fost certat.

"Nici vorbă. Nu a existat acea reacție a lui Debeljuh. Într-adevăr, Dan Petrescu a certat jucătorii, l-a certat pe Debeljuh, e normal. E o perioadă când echipa nu joacă cel mai bine. Se întâmplă la orice club, în momentul în care un antrenor nu este mulțumit de prestațiile jucătorilor, să-și schimbe atitudinea", a spus Balaj într-o intervenție la ProX.

ADVERTISING

"O face și Hagi, l-am văzut, și alți antrenori. E normal să o faci când există o scădere de formă, iar randamentul nu este cel dorit", a adăugat Balaj.

ProSport a dezvăluit recent că Dan Petrescu și Gabriel Debeljuh ar fi fost implicați într-un conflict după meciul pierdut de CFR Cluj cu FCSB.

Dan Petrescu le-ar fi adresat injurii fotbaliștilor, iar Debeljuh ar fi luat poziție: "Dacă mai faceți o dată asta, cu toate riscurile, o să aveți de suferit".

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇