Conducerea lui CFR Cluj anunță ce se întâmplă cu Alibec după ce a refuzat să meargă în cantonamentul din Spania

Conducerea lui CFR Cluj anunță ce se întâmplă cu Alibec după ce a refuzat să meargă în cantonamentul din Spania

Conducerea clubului CFR Cluj a anunțat ce se întâmplă cu Denis Alibec după ce atacantul a refuzat să meargă în cantonamentul din Spania.

Președintele Cristi Balaj spune că Alibec s-a întors la Cluj, dar nu va fi primit în lotul echipei dacă nu-și va găsi o echipă nouă.

"Am încredere în Alibec și am avut un dialog repetat cu el, doar că nu a existat acea compatibilitate între concepția de joc a lui Dan Petrescu și ce oferea el. Probabil nici nu este în cea mai bună formă fizică. I-am explicat că e important pentru el că în următoarele 6 luni să ajungă la o echipă care știe să-l pregătească. Hagi ar fi o soluție.

ADVERTISING

El m-a sunat înainte de Anul Nou, mi-a explicat că și-ar dori să plece de la CFR, că dorește să nu pleacă în cantonament. I-am subliniat că este foarte foarte important să se pregătească, dar mi-a spus că are un preparator personal. Nu am avut încredere, așa că i-am recomandat să vină la Cluj să se pregătească", a spus Cristi Balaj la DigiSport.

Alibec este împrumutat la CFR Cluj de la Kayserispor, dar ardelenii au decis să renunțe la el.

În cele 12 meciuri disputate în Liga 1 pentru CFR Cluj, Alibec a marcat 2 goluri.

ADVERTISING

Șumudică l-a pus în fruntea listei de transferuri și le-a zis conducătorilor de la Malatyaspor că este omul potrivit care va scăpa echipa de la retrogradare.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!