Condițiile puse de Mbappe pentru a rămâne la PSG

Condițiile puse de Mbappe pentru a rămâne la PSG

Internaţionalul francez Kylian Mbappe, considerat viitorul star al fotbalului mondial, pune două condiţii pentru a-şi prelungi contractul cu actuala sa echipă, Paris Saint-Germain, dezvăluie cotidianul Le Parisien.

Prima dintre acestea este ca noul acord se se întindă doar până în 2023 şi nu până în 2025, aşa cum îşi doreşte directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, obiectivul lui Mbappe fiind însă acela de a putea pleca de pe Parc des Princes în 2022, conform publicaţiei din Hexagon, în general foarte bine informată în legătură cu ceea ce se întâmplă la clubul parizian.

ADVERTISING

O altă cerinţă a campionului mondial, dezamăgit după ratarea trofeului Ligii Campionilor şi în acest sezon, este aceea ca lotul lui PSG să fie întărit în această vară cu cel puţin doi jucători de top, un fundaş dreapta solid şi un mijlocaş care să poată face diferenţa prin calităţile sale tehnice şi fizice, adaugă Le Parisien.

Pe de altă parte, presa spaniolă scrie că Real Madrid, club care nu şi-a ascuns în ultimul an dorinţa de a-l transfera pe Kylian Mbappe, se pregăteşte să vândă mai mulţi jucători în această vară, pentru a strânge bani în vederea achiziţionării internaţionalului francez.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!