Concluzia trasă de presa din Italia în privința plecării lui Andrea Compagno de la FCSB

Concluzia trasă de presa din Italia în privința plecării lui Andrea Compagno de la FCSB

Presa din Italia a luat act de plecarea lui Andrea Compagno (27 de ani) de la FCSB în China, în ultimele zile ale perioadei de transferurir.

Italienii susțin că Andrea Compagno a semnat un contract pe doi ani cu chinezii de la Tianjin și amintesc faptul că el a fost trecut pe lista preliminară de Roberto Mancini, selecționerul naționalei Italiei de atunci, pentru meciurile cu Anglia și Malta din preliminariile EURO 2024.

”Cel mai prolific atacant italian din 2022, Andrea Compagno, părăsește România și Steaua (n.r. – FCSB): a decis să-și continue cariera mutându-se în China.

ADVERTISING

Pentru isprăvile sale din România, Compagno l-a determinat pe Roberto Mancini să-l pună pe lista preliminară pentru meciurile cu Anglia și Malta din preliminariile Campionatului European.

Din decembrie anul trecut se vorbea despre un transfer, care s-a concretizat acum: a semnat un contract pe doi ani cu Tianjin Jinmen Tiger, în prima ligă chineză”, a scris calciomercato.com.

Compagno a jucat 23 de meciuri (1301 minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de patru ori.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!