Concluzia trasă de presa din Italia după sezonul făcut de Dennis Man în Serie B

Concluzia trasă de presa din Italia după sezonul făcut de Dennis Man în Serie B

Jurnaliștii italieni au analizat evoluțiile pe care Dennis Man le-a avut în acest sezon pentru Parma în Serie B.

Jurnaliștii de la Parma Live i-au dat nota 6.5 lui Man și au ajuns la concluzia că jucătorul român și-a revenit după un început slab de sezon.

“Dennis Man trebuia să fie arma Parmei în campionatul recent încheiat. Începutul a fost entuziasmant: două goluri în primele trei meciuri. A urmat infecția cu COVID și primele neînțelegeri cu antrenorul Maresca, amănunte care l-au retrogradat în ierarhia echipei.

ADVERTISING

După venirea lui Iachini, au fost mai multe experimente pentru Man: ca atacant central, ca al doilea vârf, apoi ca mijlocaș ofensiv. În cele din urmă, a fost mutat în banda stângă într-un sistem cu trei fundași centrali. Din acel moment, a fost de neatins în primul ‘11’ al Parmei. A contribuit mult pe faza de atac și s-a sacrificat pentru echipă pe faza defensivă.

Începând din luna februarie, Dennis Man a fost în mod constant un ghimpe în coasta adversarilor. Pe piața transferurilor, au fost multe zvonuri că va pleca de la Parma. Cea mai scumpă investiție din era Krause a revenit în centrul atenției în proiectul Parmei”, notează parmalive.com, conform DigiSport.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Parma a plătit 11 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Dennis Man de la FCSB la inceputul anului 2021.

În acest sezon de Serie B, Dennis Man a prins 27 de meciuri, a marcat trei goluri și a dat două pase decisive.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!