Comunicatul remis de Dinamo după ce 6 jucători ai "câinilor" au fost depistați pozitiv cu coronavirus

Comunicatul remis de Dinamo după ce 6 jucători ai "câinilor" au fost depistați pozitiv cu coronavirus

Dinamo București a anunțat în această dimineață Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că șase jucători au fost confirmați pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, efectuat în această săptămână pentru toți componenții lotului, staff tehnic, medical și administrativ din cadrul echipei.

A fost a șasea testare la Dinamo în această vară, prima fiind programată pe 15 mai 2020, în cantonamentul de la Săftica, o dată cu reluarea antrenamentelor după pauza de două luni de zile în care fotbalul a fost suspendat din cauza pericolului epidemic reprezentat de virusul Covid-19.

ADVERTISING

Toți reprezentanții echipei noastre vor reface, peste 5 zile, testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății.

Pe perioada acestor zile se vor urma măsurile impuse de Direcția de Sănătate Publică, a precizat medicul Liviu Bătineanu pentru www.fcdinamo.ro.

Partida Dinamo București vs Chindia Târgoviște (Liga 1, play-out, etapa a 3-a), reprogramată astăzi, la ora 19:00, fără spectatori, pe arena din Ștefan cel Mare, a fost amânată și se va disputa la o dată ce va fi comunicată în perioada următoare de LPF.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vezi: 

Dezastru în Liga 1: 6 jucători de la Dinamo au coronavirus

Reacția LPF după ce 6 jucători ai lui Dinamo au fost depistați pozitiv cu coronavirus


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇