Clauza surprinzătoare acceptată de Edi Iordănescu: "Se încetează unilateral contractul"

Clauza surprinzătoare acceptată de Edi Iordănescu: "Se încetează unilateral contractul"

Liga Națiounilor este foarte importantă pentru naționala României, dar și pentru Edi Iordănescu.

Selecționerul a dezvăluit că, în cazul în care „tricolorii” vor încheia grupa din Liga Națiunilor pe ultimul loc, contractul dintre cele două părţi va înceta unilateral.

"La locul al patrulea se încetează unilateral contractul. Vreau să explic. Liga Naţiuniunilor are un rol, e mai important decât pare, te poate ajuta pentru EURO. Am văzut toate echipele. Mărturisesc că atunci când a venit oferta federaţiei, noaptea vedeam adversarii să ştiu în ce mă bag. La meciurile amicale e o perioadă de integrare, de cum interacţionăm, vor fi discuţii tactice, ei să se obişnuiască. În amicale contează rezultatul, dar ne asumăm şi riscuri, că vor fi lucruri pe care le vom încerca, le vom verifica", a spus Edi Iordănescu la Telekom Sport.

ADVERTISING

"Apoi în Liga Naţiunilor, cu primele două meciuri în deplasare. Ce pot spune e că, deşi vom ţinti primul loc, acesta va fi obiectivul şi sunt realist când spun asta, suntem în gardă şi nu cred că întâmplător am fost plasaţi în această urnă valorică şi să avem aceşti adversari. Cred că putem creşte, avem talent, cred în naţională, dar spun de acum: pregătiţi-vă de jocuri de foc cu de toate", a adăugat acesta.

Programul României în Liga Națiunilor:

4 iunie: Muntenegru (deplasare)
7 iunie: Bosnia și Herțegovina (deplasare)
11 iunie: Finlanda (acasă)
14 iunie: Muntenegru (acasă)
23 septembrie: Finlanda (deplasare)
26 septembrie: Bosnia și Herțegovina (acasă).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇