Claudiu Bumba a semnat cu o nouă echipă

Claudiu Bumba a semnat cu o nouă echipă

Mijlocaşul român Claudiu Bumba a semnat vineri un contract cu echipa maghiară de fotbal MOL Fehervar FC valabil până la data de 30 iunie 2024, a anunţat clubul din Szekesfehervar pe site-ul său oficial.

Bumba a marcat 21 de goluri şi a furnizat 17 pase decisive în ultimele trei sezoane în care a evoluat în 92 de partide la altă echipă din Ungaria, Kisvarda FC, vicecampioană în sezonul trecut.

"Am venit la unul dintre cele mai mari cluburi din Ungaria, care are o istorie glorioasă şi sunt încrezător că are un viitor strălucit în faţă şi mi-ar plăcea să contribuit şi el la el. Sunt mândru să fiu jucătorul lui Vidi. Voi face tot posibilul în presezon pentru a prinde un loc de titular, iar în noua stagiune doresc să îmi ajut echipa să joace cât mai bine în campionat şi pe plan internaţional, cu faze frumoase, goluri şi pase de gol'', a declarat Bumba.

ADVERTISING

Bumba s-a născut pe 5 ianuarie 1995 şi a debutat la FC Baia Mare la vârsta de 15 ani. Ulterior s-a transferat la ASA Târgu Mureş, iar în 2012 a fost împrumutat pentru un an la echipa de tineret a clubului AS Roma, câştigând Primavera Super Cup cu echipa giallorossa. Între 2015 şi 2017 a jucat în Israel, la Hapoel Tel Aviv, după care s-a transferat la Dinamo Bucureşti, iar apoi la Concordia Chiajna. În sezonul 2018/2019 a evoluat la echipa turcă Adanaspor.

Bumba va fi coleg la echipa din Szekesfehervar cu fundaşul român Adrian Rus.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!