Cine sunt favoriți la câștigarea Ligii Campionilor în 2023-2024

Cine sunt favoriți la câștigarea Ligii Campionilor în 2023-2024

Cea mai prestigioasă competiție de fotbal pentru echipele de club a debutat cu o serie de meciuri de înaltă calitate, după cum era de așteptat. Este destul de devreme ca să estimăm cu precizie cine ar putea să detroneze mașinăria de fotbal a lui Pep Guardiola, campioana actuală a Europei – Manchester City, dar câteva echipe puternice încep să-și arate potențialul.

Jurnaliștii de la Goal.com actualizează după fiecare etapă o listă cu favoriții la câștigarea UEFA Champions League. În combinație cu cotele oferite de casele de pariuri din România și părerile jurnaliștilor de specialitate, putem identifica principalele echipe care au șanse bune să câștige Liga Campionilor sau măcar să ajungă în finală.

ADVERTISING

Pentru alcătuirea acestui top se iau în considerare forma curentă a echipei (inclusiv în campionatul intern), valoarea lotului și disponibilitatea jucătorilor (accidentări serioase), dificultatea grupei, și forma arătată în etapa de până acum.

Echipele favorite la câștigarea UEFA Champions League

1. Manchester City

2. Bayern Munchen

3. Barcelona

4. Arsenal

5. Real Madrid

6. Paris Saint-Germain

7. Inter

8. Napoli

9. Atletico Madrid

10. RB Leipzig

Putem observa că multe case de pariuri online din România îi includ pe cei de la Manchester United în primele 8 echipe favorite, însă după cum s-a văzut în ultimele prestații, “Diavolii Roșii” sunt departe de cele mai bune zece echipe din Europa.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Manchester City sunt din nou marii favoriți. Elevii lui Guardiola se bucură de un start perfect de sezon fără meci pierdut până acum, chiar și fără Kevin de Bruyne (accidentat) și Ilkay Gundogan (transferat la Barcelona). “Cetățenii” sunt urmăriți îndeaproape mai ales de următoarele 5 echipe - Bayern Munchen, Barcelona, Arsenal, Real Madrid și PSG.

Mulți operatori de pariuri îi văd pe Real Madrid cu șansa a treia, dar elevii lui Carlo Ancelotti depind prea mult de golurile lui Jude Bellingham în acest moment - victorie la limită 1-0 cu Union Berlin în primul meci. Între timp, transferurile făcute de Barcelona în vară - Gundogan, Joao Cancelo și Joao Felix au impresionat până acum și catalanii au demonstrat că se pot distra cu echipe din Liga Campionilor (scor 5-0 împotriva lui Antwerp), astfel că locurile sunt inversate în topul nostru.

ADVERTISING

Chiar dacă este greu să vedem în acest moment o echipă care ar putea să o învingă pe Manchester City, Champions League este o competiție dificilă pe care doar Real Madrid a reușit să o câștige în ani consecutivi din anii ‘90 încoace. Multe echipe au potențialul necesar, să vedem cine reușește să fie în formă când contează mai mult.