Chris Evert face o declarație plină de sinceritate la adresa Simonei Halep

Chris Evert face o declarație plină de sinceritate la adresa Simonei Halep

Chris Evert (68 de ani), de 18 ori câștigătoare de turneu de Mare Șlem, face o declarație plină de sinceritate despre Simona Halep.

Suspendată pentru dopaj în toamna lui 2022, după ce a picat un test doping efectuat la US Open și a fost testată pozitiv cu roxadustat, Simona Halep a provocat o reacție plină de sinceritate din partea lui Chris Evert.

Sezonul turneelor pe zgură se apropie, cu Ronald Garros la orizont, această suprafață fiind preferata Simonei Halep, iar Chris Evert a dezvăluit că îi este dor să o vadă jucând pe sportiva din România.

ADVERTISING

"Mi-e dor de ea!", a scris Chris Evert pe Twitter, un răspuns la mesajul unui suporter care spera că Simona Halep va reveni pe teren pentru Roland Garros 2023.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a dictat o suspendare provizorie împotriva Simonei Halep până când cazul său de dopaj va fi judecat și va fi cunoscută o decizie definitivă. Suspendarea provizorie a Simonei Halep durează deja de aproximativ 6 luni, fără un răspuns oficial din partea autorităților competente.

De asemenea, în ianuarie 2023, Evert a scris din nou despre Simona Halep pe Twitter: "Mă gândesc la Simona Halep, sper că e bine și sper că totul se va rezolva în curând", a scris fosta jucătoare de tenis.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇