Chelsea se autodenunță și riscă o depunctare și o amendă uriașă la startul Premier League

Chelsea se autodenunță și riscă o depunctare și o amendă uriașă la startul Premier League

Chelsea Londra riscă o depunctare record și o amendă istorică în urma unui autodenunț făcut chiar înainte de startul în noul sezon de Premier League.

Fosta formație patronată de Roman Abramovich a realizat un autodenunț către Football Association și UEFA, iar Chelsea riscă o pedeapsă extrem de severă dacă se adeveresc toate bănuielile. Despre ce e vorba mai exact, oamenii de afaceri din SUA care au cumpărat clubul de la rusul Roman Abramovich, prin vocea patronului Todd Boehly, au dezvăluit că în perioada în care omul de afaceri rus era încă patron, au fost realizate mai multe plăți cu sume de bani importante către companii offshore, detaliază ziarul britanic Daily Mail.

ADVERTISING

Dacă aceste acuzații se vor adeveri și proba, clubul englez riscă o depunctare masivă chiar la startul Premier League, însoțită și de o amendă uriașă din partea FA.

Sumele oferite către companii de tip off-shore au legătură și cu recente transferuri făcute de Chelsea, unul dintre exemple fiind aducerea lui Andreas Christensen, în 2012.

În urmă cu un an, Chelsea a fost preluată pentru suma de 4,68 de miliarde de euro de către americanul Todd Boehly, patron deja și pentru Los Angeles Dodgers (MLB) şi Los Angeles Lakers (NBA), din Statele Unite, dar patron și în Ligue 1, la clubul francez RC Strasbourg.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Duminică, Chelsea va începe campionatul cu un derbi cu Liverpool, echipa alb-albastră fiind foarte aproape acum de aducerea lui Moises Caicedo de la Brighton, pentru o sumă de 115 milioane de lire.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!