CFR Cluj le-a stabilit viitorul veteranilor Ciprian Deac și Mario Camora

CFR Cluj le-a stabilit viitorul veteranilor Ciprian Deac și Mario Camora

CFR Cluj le-a stabilit viitorul veteranilor Ciprian Deac și Mario Camora (ambii 37 de ani), fotbaliști-simbol ai echipei.

Contractele celor doi fotbaliști urmează să expire în vara lui 2024, iar CFR Cluj nu are de gând să le prelungească.

Potrivit ProSport, Nelu Varga, patronul clubului, a decis să nu le mai ofere prelungirea contractelor lui Deac și Camora. Asta deși în primă fază a fost de acord să-i păstreze pe cei doi veterani în lot pentru încă un an, însă pretențiile financiare ale acestora a dus la decizia radicală a omului de afaceri.

ADVERTISING

Varga a dorit să le ofere salarii mai mici lui Deac și Camora, care să nu depășească 8000 de euro, pentru încă un an de contract. Totuși, cei doi au refuzat și au cerut ca salariile sa nu fie modificate în noile înțelegeri, astfel ei să câștige peste 20.000 de euro pe lună și la 38 de ani, scrie sursa citată.

Atunci, Nelu Varga a decis să nu le prelungească înțelegerile scadente în vara lui 2024 lui Ciprian Deac și Mario Camora.

Totuși, Cristi Balaj susține că Deac și Camora sunt doriți în continuare în club, chiar și dacă nu vor mai juca. „Dorim să rămână în cadrul clubului. (n.r. În calitate de jucători?) Ca jucători și după aceea în cadrul clubului. Sunt doi jucători pe care îi respectăm enorm și merită să rămână alături de noi”, a spus Cristi Balaj, potrivit sursei citate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!