CFR Cluj l-a prezentat oficial pe fotbalistul cu care vrea să dea lovitura în play-off

CFR Cluj l-a prezentat oficial pe fotbalistul cu care vrea să dea lovitura în play-off

Fosta campioană a României CFR Cluj a anunțat oficial un nou transfer, cu doar câteva etape înainte de intrarea în play-off.

Clujenii sunt la 7 puncte de FCSB, care se poate distanța însă duminică seara la plus 10, dacă va învinge pe FC Botoșani. Iar în aceeași zi, CFR Cluj a anunțat aducerea mijlocașului dreapta Filippo Falco (32 de ani), recent plecat de la Steaua Roșie Belgrad, acolo unde a bifat patru trofee.

Oamenii lui Neluțu Varga negociau de ceva vreme cu extrema italiană, și până la urmă acesta a bătut palma cu clujenii. Cei de la CFR au anunțat venirea italianului printr-o postare pe pagina oficială de Facebook: „Bine ai venit, Filippo Falco! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Filippo Falco este noul jucător al echipei noastre. Crescut la academia celor de la Lecce, Falco a bifat 366 de meciuri în carieră, 55 de goluri și 51 de pase decisive. În Italia, mijlocașul ofensiv a jucat aproape de partide în primele două eșaloane, unde a îmbrăcat, printre altele, tricourile celor de la Bologna, Cagliari, Lecce, Benevento, Cesena, Perugia și Pescara. La începutul anului 2021, italianul a ajuns în prima ligă a Serbiei, la Steaua Roșie Belgrad, formație pentru care a bifat 36 de partide, șase goluri și patru pase decisive. Alături de această echipă, Falco a fost de două ori Campion al Serbiei, câștigând și două Cupe. Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj”, a apărut pe pagina de Facebook clubului.

Filippo Falco - Il Messi del Salento

Trebuie spus că Falco nu are niciun meci oficial în ultimele 6 luni, având 55 de goluri în carieră, bifând în CV-ul său formații precum Lecce, Reggina, Juve Stabia, Trapani, Bologna, Cesena, Benevento, Perugia, Pescara și Cagliari. În Serie A, el a marcat de 4 ori în 39 de meciuri.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!