CFR Cluj explică transferul controversat făcut în această vară: "Nu place ochiului"

CFR Cluj explică transferul controversat făcut în această vară: "Nu place ochiului"

Conducerea clubului CFR Cluj a explicat transferul care a stârnit cele mai mari controverse în această vară.

Venirea lui Karlo Muhar la CFR Cluj a stârnit multe ironii printre fanii fostelor sale echipe, în timp ce jurnalistul polonez Pawel Kielbus a declarat că gruparea din Gruia a „luat un jucător dezastruos”.

În replică, conducerea lui CFR Cluj a anunțat că transferul a fost cerut de Dan Petrescu și că antrenorul este foarte mulțumit de el.

"Acest jucător este foarte cunoscut de Dan Petrescu. L-a avut la Kayserispor, unde a jucat meci de meci. A jucat și după ce Dan Petrescu a plecat de la echipa respectivă. A jucat și când a venit al doilea antrenor după Dan Petrescu, iar anul trecut a disputat 36 de meciuri la TSKA Sofia. E un jucător care a avut multe partide în prima ligă în Bulgaria și Turcia. Este profilul pe care Dan Petrescu îl dorea. A fost dorința lui. Noi l-am văzut, cei din staff au fost mulțumiți. Nu este un jucător care să placă ochiului, dar lângă Boateng s-ar completa foarte bine.

ADVERTISING

A fost făcut și bunic având 26 de ani, dar eu zic să-i dăm o șansă. Noi știam ce aducem. Întâmplarea face că este jucătorul pe care Dan Petrescu îl cunoaște cel mai bine", a spus Cristi Balaj la Digi Sport.

Karlo Muhar este un mijlocaș defensiv cotat la 600.000 de euro.

În sezonul recent încheiat, Muhar a evoluat la ȚSKA Sofia sub formă de împrumut de la Lech Poznan. Două goluri a marcat în cele 36 de meciuri disputate pentru bulgari.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!