CFR Cluj, convinsă că a dat lovitura cu ultimul transfer făcut: "Un jucător de mare valoare"

CFR Cluj, convinsă că a dat lovitura cu ultimul transfer făcut: "Un jucător de mare valoare"

CFR Cluj este convinsă că a dat lovitura cu ultimul transfer pe care l-a făcut în această vară.

Prin vocea lui Nelu Varga, patronul echipei, CFR Cluj s-a declarat foarte încântată de revenirea lui Damjan Djokovic (34 de ani), mijlocașul care a jucat la FCSB și Rapid în sezonul trecut de Superliga.

Varga este convins că Djokovic va fi un jucător foarte util pentru CFR Cluj în lupta pentru obiectivele echipei. El susține că, mai mult ca sigur, Dan Petrescu va reuși să scoată tot ce e mai bun din Djokovic.

ADVERTISING

"Eu sunt convins că este un jucător care ne va ajuta foarte mult și putem să câștigăm din nou titlul de campioană cu Djokovic pe teren.

Nu mă interesează pe mine ce experiențe a avut la FCSB sau la Rapid, a fost dorința lui Dan Petrescu, iar eu merg pe mâna lui, după cum bine știți. Sunt convins că o să-l facă să mănânce jar, cum se spune, și să redevină fotbalistul de calitate pe care noi îl știm și care întotdeauna s-a simțit ca acasă la Cluj.

Este un transfer foarte util pentru noi, este un jucător de mare valoare, mai ales acum, în condițiile în care ne-au plecat câțiva jucători importanți de la mijlocul terenului, în frunte cu Muhar", a declarat Nelu Varga, potrivit Fanatik.

ADVERTISING

Damjan Djokovic a revenit la CFR Cluj și a semnat un contract pe un an, ca înlocuitor pentru Karlo Muhar (28 de ani), plecat din Gruia în Arabia Saudită la nou-promovata Al Orobah.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!