CFR Cluj clarifică situația lui Cristi Manea: Răsturnare de situație

CFR Cluj clarifică situația lui Cristi Manea: Răsturnare de situație

CFR Cluj a făcut un nou anunț în ceea ce-l privește pe Cristi Manea (26 de ani), fotbalist care își termină contractul în Gruia în vara lui 2024.

Prin vocea lui Cristi Balaj, președintele clubului, CFR Cluj a dezvăluit că i s-a făcut o ofertă de prelungire a contractului lui Manea, iar conducerea așteaptă răspunsul jucătorului.

În plus, Balaj a spus că oferta trimisă de Nelu Varga către Manea conține și o clauză de reziliere, care să-i asigure un transfer în eventualitatea unei oferte avantajoase din străinătate. CFR Cluj vrea să evite să-l piardă gratis pe fundașul dreapta.

ADVERTISING

De asemenea, fostul arbitru a spus că șefii n-au setat nicio dată limită pentru răspunsul final al lui Manea și că, în cazul în care spune "nu", el nu va fi scos din echipă.

"Manea, s-a vorbit cu el. I s-a făcut o ofertă, rămâne de văzut dacă el dorește să continue activitatea la CFR Cluj. Variante există, există și clauză de reziliere. (n.r. - clauza de reziliere e modică) Exact, cum s-a întâmplat și cu Burcă, în momentul în care jucătorul are șansa să evolueze la un club care-i oferă un salariu mult mai mare nu e corect să ne împotrivim.

ADVERTISING

Clauza de reziliere nu e mare, ar trebui să-i asigure șansa de a pleca. Sută la sută ar fi lăsat să plece și dacă nu ar exista clauză de reziliere. (n.r. - I-ați pus un deadline) Nu", a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Accidentat în ultimele luni, Manea a jucat doar 9 meciuri (470 de minute) în toate competițiile sezonului la CFR Cluj, timp în care a marcat o dată.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!