CFR Cluj, avertizată în legătură cu atacantul polonez de pe lista de transferuri

CFR Cluj, avertizată în legătură cu atacantul polonez de pe lista de transferuri

Presa din Polonia scrie că CFR Cluj este interesată să îl transfere pe atacantul Piotr Parzyszek de la Frosinone.

Acesta ar putea ajunge la CFR sub formă de împrumut, iar presa externă îl prezintă ca un lunetist.

Jurnalistul polonez Pawel Kelbis a declarat însă, pentru SpotMedia.ro, că Parzyszek nu este un jucător suficient de valoros pentru a fi titular la CFR Cluj.

"S-a născut în Polonia, dar prima dată a jucat aici în 2018. La început a fost mai mult rezervă. Se prezintă ca un număr 9 clasic, știe să joace cu spatele la poartă și să dea viteză acțiunilor. Dar la Frosinone nu s-a impus, nu a fost un star. Îi place să fie activ, dar cred că nu are un psihic foarte bun și a fost un star doar în Polonia și nu tot timpul, deoarece nu a marcat constant. După ce a ajuns în Polonia a spus că antrenamentele de la Piast erau slabe. Personal, nu l-aș vrea în echipa mea. Nu e un tip conflictual, dar nu este puternic din punct de vedere psihic.

ADVERTISING

Nici nu are o tehnică bună și nici nu e rapid, dar cred că Șumudică îl poate ajuta. Nu e un atacant foarte rău, dar la Charlton, în Danemarca și în Serie B nu s-a impus. Are nevoie de un antrenor care sa aibă răbdare cu el și poate va marca 10-15 goluri în acest caz. Însă nu prea cred asta, să fiu sincer. Știu ce poate Șumudică și știu că Omrani și Debeljuh sunt atacanți mai buni. El este genul de jucător care are nevoie de pase de la coechipieri. Fără ele, nu va face nimic. E puternic, are o lovitură bună de cap, un șut bun, dar e inconstant. În Polonia putea să tragă într-un meci tot timpul la poartă și în următorul să nu mai tragă deloc", a spus Pawel Kelbis pentru SpotMedia.ro.

ADVERTISING

În ultimul sezon din Serie B, polonezul a marcat 5 goluri în 28 de partide.

El a mai evoluat în carieră pentru De Graafschap, Charlton, Sint-Truiden, Randers, Zwolle și Piast Gliwice.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!