CFR Cluj are un nou președinte

CFR Cluj are un nou președinte

CFR Cluj are un nou președinte după ce Marian Copilu a fost demis.

Funcția va fi preluată de fostul arbitru Cristi Balaj, care în prezent este șeful ANAD.

La o zi după ce a anunțat că nu vrea să preia funcția pentru nu se compromite, Balaj a anunțat un acord cu conducerea lui CFR Cluj.

„Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod sprecial de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională.

Discuțiile abordate au vizat atribuțiile funcției de președinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greșelile majore.

Atenția mea se îndreaptă acum și către decizia WADA de a declara Agenția Națională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi anti-doping.

Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern”, a scris Balaj pe Facebook.

Pentru postul de președinte s-au mai aflat în discuții Dani Coman, Florin Prunea și Adrian Ilie.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!