CFR Cluj anunță că va face un transfer de răsunet: Atacant cu meciuri în Liga Campionilor

CFR Cluj anunță că va face un transfer de răsunet: Atacant cu meciuri în Liga Campionilor

Conducerea clubului CFR Cluj a anunțat că negociază transferul unui atacant care a jucat meciuri în grupele Ligii Campionilor.

Președintele Cristi Balaj a declarat că ardelenii poartă discuții avansate cu acest atacant pentru a veni din vară la CFR Cluj. Numele său nu a fost făcut public însă.

"Din vară va veni Roger. Mai suntem în discuții cu un atacant de top, care a jucat în Champions League. Rămâne de văzut dacă se va concretiza sau nu acest transfer. Clubul la care joacă e un nume important. Rămâne să vedem dacă vom reuși să îl aducem de la vară", a spus Balaj pentru Playsport.

ADVERTISING

De asemenea, Balaj a vorbit și despre situația lui Denis Alibec, atacant aflat pe lista neagră.

"Chiar azi am vorbit cu el. E un jucător de calitate. Chimia e foarte importantă. Când vorbim de antrenor diferiți, vorbim și de stiluri diferite. Alibec nu se încadrează perfect în profilul pe care îl dorește Dan Petrescu în ofensivă.

Un lucru este cert, indiferent că vorbim de Alibec sau altcineva. Pregătirea fizică nu e totul, dar fără ea nu e nimic. Eu i-am solicitat acest lucru, să se pregătească, tocmai pentru a-l sprijini. Au fost discuții cu echipa lui Șumudică, într-un final au căzut. Mai sunt ceva variante, are și din România oferte", a mai spus Balaj.

ADVERTISING

Totodată, Balaj a clarificat și situația celorlalți jucători de pe lista neagră.

"Jonathan Rodriguez este acasă, nu s-a prezentat la programul echipei. I-am adus aminte că trebuie să fie prezent. Rămâne de văzut dacă va reuși să își găsească un contract. Chipciu are un salariu mare, dar este un jucător de calitate. A demonstrat, s-a pregătit foarte bine, chiar am discutat cu Dan Petrescu si este mulțumit. A apărut o discuție, la Craiova, dar nu a fost nimic oficial. Deocamdată noi suntem mulțumiți de felul în care se pregătește. În condițiile în care am fi de acord să plece la Craiova și să plătim și o sumă din salariul lui, este greu să acceptăm așa ceva.

ADVERTISING

Chipciu este un jucător de calitate, este un jucător important, care s-a pregătit foarte bine în ultima perioadă. Un alt fel de Chipciu decât cel pe care l-am găsit eu. Din discuțiile pe care le-am avut cu Dan Petrescu, este foarte foarte mulțumit de modul în care Chipciu s-a prezentat. Dacă vom accepta ca el să plece, va fi din pricina salariului lui foarte mare. Da, chiar azi am discutat cu Cristiano Figueiredo, nu știu dacă va ajunge la Dinamo. Am stabilit condițiile prin care contractul va fi reziliat", a conchis Balaj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!