CFR Cluj, anunț despre viitorul lui Daniel Bîrligea

CFR Cluj, anunț despre viitorul lui Daniel Bîrligea

CFR Cluj a făcut, vineri, un anunț despre viitorul lui Daniel Bîrligea (24 de ani), atacantul echipei.

Prin vocea lui Cristi Balaj, președintele echipei, CFR Cluj a anunțat că i-a propus prelungirea contractului lui Daniel Bîrligea, care „își dorește”, la rândul său, să semneze un nou contract în Gruia.

Bîrligea se află în ultimul an al înțelegerii cu CFR Cluj și există interes pentru serviciile sale.

Chiar dacă-și va prelungi contractul cu CFR Cluj, la finalul negocierilor, Balaj a lăsat de înțeles că Bîrligea poate pleca în această fereastră de transferuri dacă oferta potrivită va sosi.

ADVERTISING

”Perioada de transferuri este deschisă în acest moment și se poate întâmpla orice. Nu există nimic concret pentru Daniel Bîrligea. I-am propus lui Bîrligea prelungirea contractului cu CFR Cluj și el își dorește acest lucru.

Sunt convins că până la urmă ne vom înțelege pentru că discuțiile în acest sens au avansat foarte, foarte mult. Acest proces nu s-a finalizat din cauza faptului că am jucat din trei în trei zile, ne-am gândit mai mult la partide.

Ambele părți își doresc prelungirea contractului. Are contract încă 11 luni, rămâne de văzut cu cât se va prelungi. Important este că părțile își doresc”, a spus Balaj, la Fanatik.

ADVERTISING

Daniel Bîrligea a ajuns la CFR Cluj în iarna anului 2022, după ce a fost cumpărat de la Teramo (Serie C) pentru 100.000 de euro.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇