CFR Cluj a stabilit condițiile pentru care este dispusă să îl vândă pe Philip Otele. Suma cerută de ardeleni

CFR Cluj a stabilit condițiile pentru care este dispusă să îl vândă pe Philip Otele. Suma cerută de ardeleni

CFR Cluj, fosta campioană a României, a stabilit care sunt datele și condițiile pentru care este dispusă să îl vândă pe marea sa vedetă Philip Otele (25 de ani), atacant dorit la un moment dat și de patronul Gigi Becali la FCSB.

Otele poate face obiectul unui transfer spectaculos în această vară. El a trezit deja interesul mai multor cluburi, 14 la număr chiar, iar acum clujenii au și o ofertă concretă pe masă. Oficialii de la Brighton din Premier League s-au arătat încântați de Otele și au început negocierile, scrie DigiSport.

ADVERTISING

CFR își dorește să obțină de pe urma lui Otele suma de 6 milioane de euro, plus 20 la sută din suma unui ulterior transfer. În plus, pe lângă transfer, oficialii lui CFR mai vor ca Otele să mai fie lăsat să ajute echipa în preliminariile Conference League.

La Cluj a revenit recent Dan Petrescu ca antrenor la gruparea din Gruia, iar cu ajutorul acestuia echipa a terminat pe locul 2 campionatul.

Pe 21 iunie, elevii lui Dan Petrescu vor pleca în cantonament în Austria, unde vor petrece aproape două săptămâni și vor disputa mai multe partide amicale.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!