CFR Cluj a găsit vinovatul pentru incidentele de după meciul cu Steaua Roșie Belgrad

CFR Cluj a găsit vinovatul pentru incidentele de după meciul cu Steaua Roșie Belgrad

CFR Cluj a finalizat ancheta internă pornită ca urmare a incidentelor de după meciul cu Steaua Roșie Belgrad, din play-off-ul pentru Europa League.

Conform rezultatului anchetei, vinovat pentru bătaia de la Belgrad ar fi fizioterapeutul Viorel Boncoi, care a și fost sancționat, împreună cu fizioterapeutul Radu Pralea.

"Ca urmare a finalizării anchetei interne privind incidentele de la finalul meciului CFR 1907 Cluj - Steaua Roșie Belgrad, dorim să facem următoarele precizări:

După vizionarea și analiza înregistrărilor video, s-a identificat faptul că Boncoi Viorel, angajat în cadrul clubului CFR 1907 Cluj, a provocat incidentele mai sus menționate.

ADVERTISING

Drept urmare au fost aplicate sancțiuni în conformitate cu regulamentul intern persoanelor care au provocat această altercație, în mod concret fiind sanctionați următorii angajați: Viorel Boncoi - fizioterapeut și Radu Pralea - fizioterapeut.

În ceea ce îl privește pe dl. Ioan Ivașcu, secretarul general al clubului nostru, urmare a acestor evenimente regretabile, a solicitat încetarea relațiilor contractuale, părțile de comun acord hotarând în acest sens rezilierea contractului de muncă.

Pe această cale îi mulțumim pentru cei 10 ani de activitate în cadrul clubului nostru, pentru profesionalismul și devotamentul de care a dat dovadă în această perioadă și îi dorim mult succes în carieră.

ADVERTISING

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj își cere scuze încă o dată față de toti cei lezați de aceste incidente, inclusiv față de suporterii echipei noastre, respectivele altercații nefiind în concordanță cu principiile și valorile clubului CFR 1907 Cluj.

Avem toată încrederea că astfel de incidente nu se vor mai repeta niciodată, iar în acest sens, regulamentul intern va fi actualizat și va prevedea sancțiuni mai drastice pentru orice conduită contra valorilor clubului", se arată într-un comunicat al campioanei României.

COMUNICAT DE PRESĂCa urmare a finalizării anchetei interne privind incidentele de la finalul meciului CFR 1907 Cluj -...

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Joi, 9 septembrie 2021

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇