CFR Cluj a făcut ofertă pentru Hervin Ongenda

CFR Cluj a făcut ofertă pentru Hervin Ongenda

CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova se luptă pentru transferul lui Hevin Ongenda de la FC Botoșani.

Campioana României e dispusă să plătească suma de 150.000 de euro pentru un transfer definitiv, anunță ProSport.

De partea cealaltă, FCSB ar fi oferit inițial 100.000 de euro, în timp ce oltenii au ajuns la 300.000 de euro, ofertă de care s-ar fi apropiat apoi și Gigi Becali.

Totuși, patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, anunță că Ongenda nu va fi vândut.

"Ongenda nu pleacă nicăieri în acest moment. Am vorbit și miercuri seară cu el și cu Marius (Croitoru - n.red.). Lucrurile sunt clare pentru mine. I-am zis să nu mai ceară să mărească ofertele alte cluburi pentru că nu îl voi lăsa să plece acum. El oricum nu vrea să plece. Impresarul italian are ofertă de la CFR? Eu nu știu de ea, dar știu că Hervin nu mai are niciun agent acum. E pe cont propriu. Mie așa mi se pare", a declarat Iftime pentru ProSport.

ADVERTISING

"Au fost două oferte concrete: una de la domnul Gigi Becali, care m-a sunat personal, și una de la Craiova. Domnul Becali a dat 100.000 de euro, cei de la Craiova au oferit întâit 150.000 de euro, apoi au făcut o propunere corectă, de vreo 300.000 de euro. Și Gigi Becali s-a apropiat apoi de oferta Craiovei, dar am decis că Hervin nu pleacă. A jucat doar 5 meciuri într-un an și are nevoie de continuitate. Am o discuție clară cu el. Nu îi măresc salariul, dar luăm în calcul prelungirea acordului cu un an. Dacă rămâne la Botoșani, va juca și va pleca, sigur, în străinătate la salariul pe care și-l dorește”, a adăugat acesta.

ADVERTISING

Hervin Ongenda (26 de ani) a revenit la FC Botoșani în 2020, iar în acest sezon a marcat două goluri în cele 6 meciuri jucate.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇