Certitudinea pe care Dan Petrescu o are în legătură cu problemele financiare de la CFR Cluj

Certitudinea pe care Dan Petrescu o are în legătură cu problemele financiare de la CFR Cluj

Dan Petrescu a vorbit despre problemele financiare existente la CFR Cluj.

Antrenorul campioanei s-a arătat încrezător că totul va fi bine și că problemele financiare se vor rezolva.

"N-am nicio emoție că totul va fi bine. Am fost atâția ani aici, mereu au fost aceste zvonuri. Balaj a spus tot ce trebuie despre acest subiect. Normal că orice antrenor își dorește liniște, dar până la urmă suntem obișnuiți în România cu ce se întâmplă și nu cred că e o problemă în momentul de față la CFR. Toată lumea e concentrată, vrem să câștigăm meciuri și suntem convinși că lucrurile se vor așeza sută la sută. Eu văd liniște la CFR Cluj și la nivel de jucători și la club", a spus Dan Petrescu.

ADVERTISING

Conducerea clubului CFR Cluj a reacționat zilele trecute după ce în presa s-a scris că echipa va intra în insolvență la finalul sezonului.

Noul președinte Cristi Balaj a susținut că CFR Cluj nu va intra în insolvență, așa cum presa a scris.

"Pentru a fi foarte clari, subiectul insolvență e exclus în cadrul clubului. Nu s-a pus niciodată problema, nu s-a discutat acest subiect. Suntem preocupați zi de zi pentru a crește clubul cu perspective. Bineînțeles, suntem optimizați de optimizarea raportului performanță - cheltuieli. Atunci când am acceptat această poziție, am studiat situația actuală a clubului. Dacă am ales să fiu prezent este doar pentru că-mi plac provocările. Clar nu e o situație ideală, dar vezi perspective în a dezvolta", a spus Cristi Balaj.

ADVERTISING

Totuși, Balaj a confirmat că echipa are datorii în momentul de față. Din acest motiv, mai mulți jucători au fost scoși la vânzare.

"Situația fotbalului românesc, din păcate, nu este de natură de a spune ideală și oarecum ne aliniem la ce există la nivel național. Acționarii m-au asigurat că în cel mai scurt timp vom optimiza tot ce înseamnă raport cheltuieli-performanță. Există și anumite eșalonări, iar clubul și-a respectat plățile. Jucătorii în acest moment au restanță un salariu, care se va achita la finalul lunii. Depinde foarte mult și de performanță pe care o avem și în cupele europene și nu vă ascundem faptul că avem echipe care sunt interesate de anumiți jucători de la clubul nostru", a mai spus Balaj.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!