Cele mai tari meciuri programate în acest final de săptămână în Europa

Sâmbătă și duminică se vor disputa mai multe meciuri interesante în campionatele de top din Europa, pe care fanii fotbalului vor dori cu siguranță să le urmărească. În Premier League, Bundesliga și Serie A weekend-ul va fi la înălțime.

Spectacolul va începe sâmbătă în Bundesliga, cu duelul dintre Bayern Munchen și Bayer Leverkusen, care va pune față în față două echipe obișnuite să marcheze mult. 

Apoi, duminică, atenția se va îndrepta în mare măsură către un duel foarte așteptat: derby-ul orașului Manchester, dintre City și United. Iar weekend-ul se va încheia cu un nou meci de cinci stele, între Napoli și AC Milan, derby-ul etapei din Serie A.

ADVERTISING

Așadar, fanii fotbalului vor avea în mod cert un program încărcat la finalul acestei săptămâni, iar cei pasionați de pariuri fotbal își pot testa din nou abilitățile. Pentru a le oferi câteva idei celor pasionați de pariuri, în rândurile următoare am ales trei ponturi din oferta Unibet, operator la care pariurile de minim 50 RON te înscriu în cursa pentru automobile BMW și alte premii.

Vedem din nou goluri multe în Bayern Munchen - Leverkusen?

Acest meci va avea loc sâmbătă, de la ora 16:30, iar spectacolul pare a fi garantat, dacă este să ne uităm pe forma recentă a echipelor și pe istoricul ultimelor întâlniri. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Astfel, Bayer Leverkusen vine după șapte meciuri la rând în care a înscris cel puțin două goluri. Cât despre Bayern Munchen, despre forța ofensivă a acestei echipe lucrurile sunt clare, ținând cont că au în Robert Lewandowski unul dintre cei mai buni atacanți din lume în acest moment.

Ambele echipe își asumă riscuri și încearcă să atace încă din primul minut. Drept dovadă că în ultimele 6 partide dintre Bayern Munchen și Leverkusen s-au marcat cel puțin 2 goluri încă din prima repriză. Așadar, utilizatorii care cred că scenariul se va repeta și de această dată pot miza pe pariul peste 1.5 goluri în prima repriză, la o cotă atractivă, 1.78 oferită de Unibet.

bayern-leverkusen

City - United, cel mai așteptat meci al săptămânii în Europa

Duminică, de la ora 18:30, va avea loc această partidă plină de tradiție. Primul duel dintre cele două datează tocmai din 1881, iar asta spune totul despre istoria lui City și United. 

ADVERTISING

City pornește cu siguranță cu prima șansă, dar United a demonstrat în trecut că poate produce surprize. Ultima dată s-a întâmplat chiar în 2021, când a reușit să se impună cu 2-0 pe terenul lui City.

Paradoxal însă, în ultimele 6 partide dintre cele două echipe doar câte una a reușit să înscrie. E o situație atipică, ținând cont că atacul e punctul forte al ambelor. Și cum această serie nu poate ține la nesfârșit, pariorii pot miza că ambele echipe vor înscrie, selecție care la Unibet are cota 1.92.

man-city-man-united

Napoli - AC Milan: duel între primele clasate din Serie A

Weekend-ul fotbalistic se va încheia cu un alt meci de top, programat duminică, de la ora 21:45. Napoli e ușor favorită având avantajul terenului propriu, dar AC Milan a demonstrat în perioada recentă că se descurcă bine și în deplasare.

Așadar, Milan vine după 7 deplasări la rând în care nu a pierdut. Mai mult, în această serie a reușit să câștige pe terenul lui Inter Milano și Atletico Madrid. Mai trebuie spus și că Milan nu a pierdut în ultimele două deplasări de pe terenul lui Napoli. Așadar, utilizatorii pot miza pe pariul X2 la cota 1.72 la Unibet.

napoli-ac-milan

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.