Ce spune Răzvan Lucescu după eșecul cu Marseille

Ce spune Răzvan Lucescu după eșecul cu Marseille

Răzvan Lucescu, antrenorul echipei PAOK Salonic, s-a declarat mulţumit de jocul elevilor săi în meciul cu Olympique Marseille (1-2), în ciuda eşecului suferit joi seara, pe Stade Velodrome, în prima manşă a sferturilor de finală ale competiţiei Europa Conference League.

„În prima repriză, ne-a lipsit personalitatea. Nu am ţinut suficient mingea şi nu am făcut-o să circule bine. Am început repriza secundă cu altă atitudine şi am făcut ce trebuia să facem încă de la început. Marseille nu a avut prea multe ocazii. A fost acest gol excepţional al lui Payet, care arată calitatea enormă a acestei echipe. Sunt destul de mulţumit de ceea ce am produs. Cu puţin mai multă precizie, am fi putut înscrie un al doilea gol şi puteam pleca cu un rezultat şi mai bun”, a spus tehnicianul român.

ADVERTISING

"Fără îndoială, Olympique Marseille este favorită, dar mai rămâne cel de-al doilea meci şi nu le va fi deloc uşor. În meciul retur, sper ca Marseille să fie primită cum am fost primiţi noi aici. Sunt foarte dezamăgit de ceea ce am văzut astăzi. Este o imagine proastă pentru acest oraş. Există multă violenţă în lume astăzi, nu este nevoie să o avem în fotbal. Ar fi mai bine ca fanii voştri să nu vină la noi", a adăugat Răzvan Lucescu.

Olympique Marseille s-a impus în meciul de joi prin golurile marcate de Gerson (13) şi Dmitri Payet (45), în timp ce pentru oaspeţi a punctat Omar El Kaddouri (48). Românul Alexandru Mitriţă a evoluat pentru oaspeţi din minutul 75.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Meciul retur se va disputa în data de 14 aprilie, la Salonic.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!