Ce spune Porumboiu despre cea mai controversată fază a meciului FCSB - Farul

Ce spune Porumboiu despre cea mai controversată fază a meciului FCSB - Farul

Adrian Porumboiu a analizat cea mai controversată fază a meciului dintre FCSB și Farul Constanța, câștigat cu 3-2 de formația lui Gică Hagi.

La scorul de 2-1 pentru gazde, Octavian Popescu a marcat pentru 3-1, însă reușita a fost anulată pentru un offside la Billel Omrani.

Fostul arbitru internațional a comparat faza respectivă cu cea de la Manchester United – Manchester City, când un gol al lui Bruno Fernandes a fost validat deși Rashford se afla într-o poziție de offside, similară cu cea de aseară.

ADVERTISING

"V-aș ruga să revedeți un meci din această lună, Manchester United cu Manchester City, să vedeți o fază mult mai clară în care jucătorul n-a jucat mingea, deși era într-o poziție evidentă de ofsaid, faza a continuat și spre stupoarea tuturor Fernandes a marcat. Noi am zis toți că e ofsaid. Guardiola a luat foc. Dar a rămas doar foc de făcut fum pentru că și arbitrii și VAR-ul au stabilit că golul s-a marcat în condiții regulamentare", a spus Porumboiu în cadrul emisiunii Fanatik Superliga.

"Văzând faza de la City – United, fiecare poate să facă orice fel de comentariu și e o temă de analizat. Cât a influențat nu e de comentat. Eu nu dau nicio soluție, nicio decizie. Dar comparând cele două faze nasc anumite comentarii. În momentul când vezi în Anglia o fază mult mai clară cu jucătorul care influența prin poziția sa jocul. Și o influența clar, că mingea venea către el. Dar el nu a jucat mingea din spate, a venit Bruno din spate și a marcat golul", a adăugat Porumboiu.

ADVERTISING

Farul a învins-o pe FCSB cu 3-2, după două goluri marcate în prelungirile jocului.

Cordea (min.47) și Compagno (min.59) au marcat pentru gazde, în timp ce reușitele constânțenilor le-a aparținut au fost semnate de Alibec (min.56), Târnovanu (min.90+5 - autogol) și Borza (min.90+6).


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇