Ce spune Gică Hagi despre un eventual împrumut al lui Florinel Coman la Farul de către cei de la FCSB

Ce spune Gică Hagi despre un eventual împrumut al lui Florinel Coman la Farul de către cei de la FCSB

Florinel Coman se află într-o formă catastrofală după accidentările care nu i-au dat parcă pace în ultimii ani, iar ultima soluție pentru el pare să fie un împrumut la gruparea de unde a început fotbalul mare, Farul, fosta Viitorul.

Despre echipa patronată și antrenată de Gică Hagi, Farul, s-a vehiculat în presă informația că ar fi interesată să îl aducă pe Florinel Coman, măcar ca împrumut, eternă rezervă acum la FCSB, cel care nu a mai prins mai mult de o repriză într-un meci din august 2021.

La conferința de presă de după partida pierdută cu CSU Craiova, scor 0-3 sâmbătă seara în Liga 1, Hagi a avut o reacție radicală când a fost întrebat de Coman: „Mă lăsați? Cu tot respectul, nu vreau să se interpreteze. Vorbim de un jucător valoros, al FCSB-ului, este jucătorul lor. Lucrurile astea nici măcar nu au sens. Probabil trebuie să se vândă, să apară orice în presă. Este un jucător valoros, printre cei mai buni de la ei.

ADVERTISING

Trece printr-o perioadă mai puțin bună din cauza unei accidentări. Nu uitați că a lipsit 6-7 luni. Înainte să se accidenteze era cel mai bun jucător de la FCSB, dacă nu greșesc. Era golgheterul și cel mai bun jucător al lor. Acum un an, până s-a accidentat, era cel mai bun, nu-l mai oprea nimeni. Am jucat și noi cu ei, ce ne-a făcut atunci...”, a declarat Hagi la conferința de presă amintită mai sus.

Florinel Coman a bifat doar 18 meciuri în acest sezon la FCSB, cu doar un gol și două pase de gol bifate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El a fost adus de Gigi Becali în Berceni acum câțiva ani de la Viitorul pentru suma de 2,5 milioane de euro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!