Ce spune directorul tehnic al FRF despre o posibilă demisie a lui Mirel Rădoi

Ce spune directorul tehnic al FRF despre o posibilă demisie a lui Mirel Rădoi

Mihai Stoichiță asigură că Mirel Rădoi nu se gândește să demisioneze din funcția de selecționer al României, după rezultatele slabe din ultimele zile.

Totuși, Rădoi este extrem de afectat de înfrângerile suferite cu Islanda și Norvegia.

"Mirel nu se gândește să renunțe, nu e cazul. Dar, suferă foarte mult. L-am văzut pe Mirel și după eșecul cu Danemarca, al doilea al său ca antrebor, după semifinala de la Euro 2019 U21, în preliminariile de la tineret. M-am și speriat. I-am spus 'Mirele, ce să faci? Cât vrei să trăiești? Câtă viață crezi că vei avea dacă vei trăi mereu sentimentele astea după fiecare eșec? Ești un antrenor tânăr, pentru că o să mai pierzi'. Declarațiile pe care le-a dat și acum la Oslo au venit pe un fond mare de supărare", a spus Stoichiță la Digi Sport.

ADVERTISING

"Dar, stați liniștiți! Mirel e tare, merge mai departe. Eu sunt alături de el și îl susțin necondiționat. Nu eu fac selecțiile, nu eu chem jucătorii, Mirel ia toate deciziile", a adăugat directorul tehnic al FRF.

Doar 4 meciuri are Mirel Rădoi pe banca primei reprezentative a României, în care a înregistrat o victorie (3-2 în Austria), o remiză (1-1 cu Irlanda de Nord) și două înfrângeri (1-2 cu Islanda și 0-4 cu Norvegia).

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇