Ce spun fotbaliștii lui CFR Cluj după înfrângerea cu 4-0 din Europa League

Ce spun fotbaliștii lui CFR Cluj după înfrângerea cu 4-0 din Europa League

Fotbalistul echipei CFR Cluj, Runar Sigurjonsson, a declarat, marţi seara, la finalul partidei cu Steaua Roşie Belgrad, din prima manşă a play-off-ului Europa League, că înfrângerea cu 4-0 este greu de acceptat, chiar dacă mai are şanse de calificare în returul care se va disputa la Cluj-Napoca.

„Sunt foarte dezamăgit, e foarte greu de acceptat. Tot ce au avut ei a fost transformat în gol. Trebuie să jucăm individual mai bine, să luăm deciziile bune. Mai avem un meci în care trebuie să ne încercăm şansa”, a declarat Sigurjonsson la finalul partidei de la Belgrad la postul Pro X.

ADVERTISING

Jucătorul islandez speră ca echipa sa să marcheze cât mai repede în retur pentru a avea timp să înscrie cel puţin patru goluri pentru a putea spera la calificare.

"Va fi un meci foarte dificil, dar noi suntem foarte buni acasă. Trebuie să fim încrezători, să marcăm cât mai repede şi vom vedea ce va ieşi. Noi am pus presiune pe ei. De obicei este un dezastru când pierzi cu 4-0, indiferent de adversar. Vom încerca să răsturnăm această dublă în favoarea noastră. Trebuie să jucăm un pic mai simplu, să luptăm în retur pentru a răsturna situaţia", a mai spus Sigurjonsson.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

CFR Cluj a fost surclasată de echipa sârbă Steaua Roşie Belgrad cu scorul de 4-0 (2-0), marţi seara, pe Stadionul ''Rajko Mitic'' din Belgrad, în prima manşă a play-off-ului Europa League la fotbal. Aceasta este a doua cea mai drastică înfrângere suferită de CFR în cupele europene, după 0-5 cu AS Roma, în sezonul trecut, în grupele Europa League.

Partida retur cu Steaua Roşie Belgrad este programată la Cluj-Napoca pe 26 august.

În cazul în care va fi eliminată de Steaua Roşie, CFR Cluj va evolua în grupele Europa Conference League.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!