Ce regrete are și acum Serena Williams în legătură cu finala pierdută cu Simona Halep la Wimbledon

Ce regrete are și acum Serena Williams în legătură cu finala pierdută cu Simona Halep la Wimbledon

Serena Williams, una dintre cele mai mari tenismene din istoria acestui sport, a rememorat câteva dintre bornele cheie ale carierei sale, neuitând să își aducă aminte și de finala pierdută cu Simona Halep de la Wimbledon 2019.

Recent, pentru ea s-a realizat un documentar în care au fost înregistrate cele mai mari succese din viața ei sportivă, dar nu numai, intitulat „In the Arena: Serena Williams”.

Sportiva cu 23 de titluri de Grand Slam a ținut mult să o egaleze pe Margaret Court, care are 24 de trofee de acest gen, însă nu a reușit, pierzând ultimele 4 finale disputate, începând cu 2018, una dintre ele chiar cu Simona Halep, în 2019, pe iarba londoneză.

Simona Halep vs Serena Williams | Wimbledon 2019 Final (Full Match)

"Cred că acele înfrângeri au avut legătură cu presiunea recordului, da. Una dintre acele finale ar fi trebuit să o pierd, cu siguranță. Dar 2 sau 3 dintre meciurile în care am jucat pe final de carieră cu trofeul pe masă trebuia să le câștig. Cel puțin două. Am pus însă mult prea multă presiune pe mine, eu singură. Ce mizerie! Sincer, regret acum că nu am fost mai relaxată, dar nu mai pot schimba nimic", a spus marea campioană din SUA pentru ET la avanpremiera documentarului "In the Arena: Serena Williams".

ADVERTISING

Williams pierdea în 2018 finale la Wimbledon și US Open, cu Angie Kerber și Naomi Osaka, iar în 2019 cu Simona Halep tot la Londra și cu Bianca Andreescu la Flushing Meadows.

Simona Halep o învingea în iulie 2019 pe Serena Williams cu un dublu 6-2, în mai puțin de o oră petrecută pe teren.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!