Ce poziție putea ocupa Ionuț Chiriă la FCSB | Mihai Stoica: "Ar fi fost o variantă"

Ce poziție putea ocupa Ionuț Chiriă la FCSB | Mihai Stoica: "Ar fi fost o variantă"

Mihai Stoica spune despre Ionuț Chirilă că este „o pată de culoare” și că l-ar fi văzut pe o poziție importantă la FCSB.

Managerul general al lui FCSB anunță că Ionuț Chirilă ar fi fost o variantă pentru academia „roș-albaștrilor”, dacă ar fi fost mai tânăr.

"E o pată de culoare profesorul. Nu ai cum să nu recunoşti că e o pată de culoare în peisajul autohton. E simpatic. Îl ştiu pe John de când era antrenor la Dinamo, a scos jucători, a strâns o generaţie de jucători şi acolo doar antrenorul scoate jucători. A scos mulţi, foarte mulţi", a declarat oficialul FSCB pentru Telekom Sport.

ADVERTISING

"E cumva legat de Dinamo cam tare, dar, mă rog, ar fi fost (o variantă pentru academia echipei din Berceni - n.red.). Sigur că da", a mai spus Mihai Stoica.

Ionut Chirilă (55 de ani) este în prezent antrenorul principal al celor de la Academica Clinceni, însă riscă să fie demis în perioadă următoare din cauza rezultatelor slabe ale ilfovenilor, aflați pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu doar 4 puncte strânse în 17 runde.

Electromagnetica București, Unirea Focșani, Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna, CSMS Iași și ASA Târgu Mureș sunt celelalte echipe din cariera lui Ionuț Chirilă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇