Ce o așteaptă pe Simona Halep la sosirea în Palermo: Anunțul organizatorilor

Ce o așteaptă pe Simona Halep la sosirea în Palermo: Anunțul organizatorilor

Organizatorii turneului de la Palermo fac ultimele pregătiri înainte de startul în prima competiție de la declanșarea pandemiei de coronavirus.

Simona Halep este capul de afiș al turneului din Sicilia, unde organizatorii vor să ia toate măsurile necesare pentru a preveni un focar de coronavirus.

În aceste condiții, ei au decis ca Simona Halep și toate celelalte tenismene participante să fie testate de două ori. Prima dată după aterizare, iar apoi la patru zile distanță. În aceeași situație se află și cei din staff-ul sportivelor.

ADVERTISING

Anunțul a fost făcut de Antonio Cascio, reprezentantul sanitar al turneului de la Palermo.

"Sunt optimist deoarece Palermo este un oraș fără Covid-19, dar trebuie să fim atenți și să luam măsurile necesare. Toate sportivele vor fi testate când vor veni aici. După 4 zile, testul va fi refăcut. Vom fi prudenți, vom lua măsurile necesare și vom încheia turneul cu brio", a spus Antonio Cascio la postul Tele One.

Turneul de la Palermo va începe pe 3 august în direct pe SpotMedia.ro.

Sportiva noastră se va duela cu două campioane de Grand Slam, Jelena Ostapenko și Svetlana Kuznetsova, potrivit unui anunț făcut de organizatori.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, finalista de la Roland Garros 2019, Marketa Vondrousova, va fi și ea prezentă la Palermo.

Alte două semifinaliste de Grand Slam, Elise Mertens și Anastasija Sevastova, sunt și ele înscrise pe tabloul anunțat de organizatori, la fel ca și Elena Rybakina, revelația din 2020, la fel și Johanna Konta.

Citește și alte articole interesante de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!