Ce notă își dă Mirel Rădoi pentru mandatul său la echipa națională a României

Ce notă își dă Mirel Rădoi pentru mandatul său la echipa națională a României

Fostul selecționer al echipei naționale a României, Mirel Rădoi și-a analizat mandatul său la cârma primei reprezentative.

România își caută acum selecționer după ce mandatul și contractul lui Rădoi a expirat pe data de 30 noiembrie. După ultimele refuzuri din partea lui Gică Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu, se pare că unica variantă rămasă a celor de la FRF este Adrian Mutu.

Dar până acolo, Mirel Rădoi a fost invitat în cadrul unei televiziuni de sport și și-a analizat mandatul său, unul care nu a dus din păcate la calificarea la CM 2022 din Qatar, acordându-și și o notă la final: ”Cinci! Am trecut clasa, din punctul meu de vedere, pentru că au fost lucrurile astea, pandemie, 3 meciuri oficiale într-o fereastră, schimbarea de generaţii,implementarea unui alt stil de joc. Am preferat să nu avem rezultate, decât acel joc monoton, care era în ultima perioadă, în ultimii ani de zile. Am zis că meciurile naţionalei să pară ca un meci de box: dai un pumn, iei doi, iar mai dai unul, adică oricând te poţi aştepta să fii făcut KO, dar să încerci să faci şi tu măcar un KO tehnic.

Mirel Rădoi, dezvăluiri din mandatul de selecționer. Relația cu Burleanu, regrete + ce notă își dă

Nu poţi să îl dobori pe ăla, dar măcar să câştigi la puncte. Asta a fost ideea pe care am propus-o şi când am acceptat să vin la tineret pentru că au durat mai mult negocierile la naţionala de tineret, decât la echipa mare”, a spus Mirel Rădoi la microfonul celor de la TelekomSport.

ADVERTISING

România a fost extrasă în Liga Națiunilor într-o grupă cu Muntenegru, Finlanda și Bosnia, iar jocurile acestea vor avea loc anul viitor în lunile iunie și septembrie.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!