Ce-i reproșează Mihai Stoica lui Edi Iordănescu

Ce-i reproșează Mihai Stoica lui Edi Iordănescu

Mihai Stoica a reacționat după apariția în presă a unui articol legat de un presupus atac al său la adresa lui Edi Iordănescu.

Managerul „roș-albaștrilor” îi mulțumește fostului antrenor al lui FCSB pentru că i-a redat motivația, dar îi reproșează că a plecat prea ușor.

"Nimeni nu “tăvălește” pe nimeni, era doar o observație legată de faptul că - deși rezultatele erau foarte bune - jocul suferea. Niciodată n-am spus că ar fi fost din cauza lui. Ne-au lipsit cei mai importanți jucători de atac, ne-a lipsit Arena Națională, în schimb nu ne-a lipsit covidul.

ADVERTISING

Am fost susținătorul nr 1 al lui Edi și n-am nimic să-i reproșez, poate doar plecarea (în condițiile în care se “făcuse pace”). Poate că a fost sigur că nu va dura mult armistițiul și a ales calea cea mai simplă pentru el, dar nimeni nu-l poate judeca.

Repet, Edi mi-a redat motivația de a mă implica din nou. Pentru asta și pentru colaborarea fără fisură pe care am avut-o îi mulțumesc.

P.S. Încercați titlurile astea pe la sporturi cu mai mult contact", se arată într-o postare a oficialului vicecampioanei României.

Nimeni nu “tăvălește” pe nimeni, era doar o observație legată de faptul că - deși rezultatele erau foarte bune - jocul...

Publicată de Mihai Stoica pe Miercuri, 19 ianuarie 2022

Edi Iordănescu a rezistat doar trei luni pe banca lui FCSB, plecând după un conflict cu Gigi Becali.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇