Ce cadou a primit Simona Halep din partea organizatorilor de la Wimbledon

Ce cadou a primit Simona Halep din partea organizatorilor de la Wimbledon

Simona Halep a vorbit despre triumful de anul trecut de la Wimbledon și a dezvăluit ce cadou i-au făcut organizatorii în acest an.

Tenismena română a mărturisit, într-un interviu acordat BBC, că nici nu se gândea că poate câștiga Grand Slam-ul britanic.

"A fost precum un vis, deși mai mult al părinților mei. Fiecare tenismen visează să câștige la Wimbledon, dar eu nu aveam curajul să mă gândesc la așa ceva. A fost un succes uriaș", a spus Simona într-un interviu acordat BBC.

"Mama mea mi-a zis mereu că, dacă voi juca într-o finală la Wimbledon, va însemna că sunt la cel mai înalt nivel. Acum sunt campioană la Wimbledon pentru doi ani și îmi place asta. Mai am încă un an să mă bucur", a adăugat tenismena noastră.

ADVERTISING

Ediția din acest an a Wimbledonului a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus, însă organizatorii au avut grijă să-i trimită un cadou Simonei.

"Am primit câteva prosoape, o șapcă și un tricou de la organizatori, ceea ce m-a făcut să mă simt ca și cum aș juca anul acesta", a glumit Simona.

Vezi și: Simona Halep a făcut o dezvăluire amuzantă într-un interviu acordat BBC

Anul trecut, Simona Halep s-a impus la Wimbledon după o finală cu Serena Williams.

6-2, 6-2 a fost scorul finalei dintre Simona Halep și Serena Williams, care a durat doar 55 de minute.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!